Khazanah sejarah UiTM: melakar peristiwa: pengkisahan sejarah kampus-kampus cawangan ITM-UiTM / Jabatan Arkib Universiti - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (2021)
Buku ini mengandungi maklumat berkaitan sejarah penubuhan kampus-kampus cawangan UiTM.