Khazanah sejarah UiTM: documenting a destiny: history of Universiti Teknologi MARA, 1956-2006 / Jabatan Arkib Universiti - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (2021)
Buku ini mengandungi maklumat berkaitan sejarah UiTM yang mengimbau kembali peristiwa dan perkembangan institusi.