Khazanah sejarah UiTM: sejarah Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR) Universiti Teknologi MARA (UiTM) / Jabatan Arkib Universiti - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (2021)
Buku ini mengandungi maklumat tentang sejarah Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR).