Khazanah sejarah UiTM: faces of success (wajah-wajah di puncak) / Jabatan Arkib Universiti - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (2021)
Buku ini mengandungi maklumat biodata dan wajah tokoh-tokoh dan individu-individu berjaya yang merupakan alumni UiTM.