Khazanah sejarah UiTM: ITM warisan bangsa / Jabatan Arkib Universiti - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (2021)
Buku ini mengandungi maklumat tentang ITM sebagai sebuah institusi pengajian tinggi.