Khazanah sejarah UiTM: towards a world-class university with UiTM's 13 dimensions of excellence / Jabatan Arkib UNiversiti - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (2021)
Buku ini mengandungi maklumat berkaitan hasrat UiTM dalam mencapai status bertaraf dunia.