Khazanah sejarah UiTM: wajah: direktori graduan Kajian Sains Perpustakaan dan Maklumat / Jabatan Arkib Universiti - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (2021)
Buku ini mengandungi maklumat berkaitan direktori yang diterbitkan bersempena ulangtahun yang ke-20 Kajian Sains Perpustakaan dan Maklumat, ITM.