Khazanah sejarah UiTM: kampus-kampus cawangan baharu UiTM: mengubah destini anak bangsa / Jabatan Arkib Universiti - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (2021)
Buku ini mengandungi maklumat berkaitan projek pembinaan kampus-kampus cawangan baharu UiTM.