Khazanah sejarah UiTM: bahtera DPT 94/95: Program Dasar Pandang Ke Timur 94/95 Pusat Pendidikan ITM Shah Alam / Jabatan Arkib Universiti - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (2022)
Buki ini mengandungi maklulmat berkaitan aktiviti sepanjang Program Bahsa yang berlangsung di ITM bertempat di Pusat Pendidikan Persediaan.