Khazanah sejarah UiTM: menjunjung kasih Tuanku Canselor koleksi kenangan 5 tahun bersama UiTM (2007 - 2011) / Jabatan Arkib Universiti - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (2022)
Buku ini merupakan himpunan kenangan Seri Paduka Bagunda Yang Di-Pertuan Agong, Al-Wathiqu Biliah Tuanku Mizan Zainal Abidin Aibni Al-Marhum Sultan Mahmud Al-Muktafi Biliah Shah.