Khazanah sejarah UiTM: XPDC 111116 UiTM, pendakian 60 puncak gunung sempena sambutan ulang tahun UiTM ke-60 / Jabatan Arkib Universiti - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (2022)
Buku ini mengandungi maklumat berkaitan Ekspidisi 111116 pendakian 60 puncak gunung.