Khazanah sejarah UiTM: ulang tahun ke-30 UiTM Perlis/ 30th anniversary of UiTM Perlis / Jabatan Arkib Universiti - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (2022)
Buku dwibahasa ini mengandungi maklumat dan gambar-gambar lakaran sejarah perkembangan UiTM Arau, Perlis.