Bagaimana membaca majalah secara santai / Wan Zumusni Wan Mustapha - Wan Mustapha, Wan Zumusni (UiTM Cawangan Negeri Sembilan Kampus Seremban, 2021)
Terdapat pelbagai cara untuk meningkatkan penguasaan Bahasa Inggeris di kalangan pelajar selain menggunakan buku teks dalam talian dan tutorial kelas sepanjang semester. APB UiTM Cawangan Johor telah menganjurkan satu ceramah "Fun and Cool Ways to Read Reader's Digest Magazines" yang dihadiri oleh para pelajar dan pensyarah APB UiTM Cawangan Johor pada hari Ahad, bersamaan 3 Januari 2021, jam 12.00 tengahari sehingga 1.00 petang. Majalah Reader's Digest bukanlah asing dalam kalangan para pensyarah dan pelajar UiTM Johor. Ada di antara mereka yang biasa membaca dan melanggan majalah tersebut. Majalah yang wujud semenjak tahun 1922 terdapat dalam beberapa bahasa dan mencakupi pelbagai topik menarik seperti kesihatan, cerita inspirasi dan motivasi dan berbagai jenis lawak jenaka. Dr Wan Zumusni Wan Mustapha, selaku jurucakap Reader's Digest Asia Pacific semenjak tahun 2016 menyeru para peserta untuk membaca majalah tersebut secara santai samada untuk meningkatkan penguasaan Bahasa Inggeris mahupun menikmati pelbagai artikel yang menarik di dalamnya.