Program virtual summit sekolah penulisan tesis / Wan Zumusni Wan Mustapha - Wan Mustapha, Wan Zumusni (UiTM Cawangan Negeri Sembilan Kampus Seremban, 2021)
Pihak INSPIWRITER ACADEMY VENTURES (IAV) telah mengadakan satu program yang dinamakan "Virtual Summit Sekolah Penulisan Tesis (VSSPT)". Program ini merupakan sebuah seminar penulisan tesis akademik secara atas talian berbentuk rakaman dan secara langsung yang pertama kali diusahakan secara bersepadu. Tujuan program ini ialah bagi membantu bakal dan para pelajar pascasiswazah mendapatkan maklumat yang strategik dan taktikal dalam dunia penulisan tesis terutamanya pelajar sains sosial di peringkat pengajian Master dan PhD di dalam dan luar Negara. Seminar ini mengumpulkan input melalui para panel yang terdiri daripada pakar bidang akademik juga individu-individu yang sudi berkongsi ilmu, maklumat dan pengalaman dalam dunia akademik dan penulisan tesis. VSSPT akan dijalankan secara dalam talian (menggunakan Facebook Group Tertutup) dengan tayangan video berjadual daripada panel.