Program SPM writing skills Bahasa Inggeris: resume writing bersama SMK Convent Kajang, Selangor / Wan Zumusni Wan Mustapha - Wan Mustapha, Wan Zumusni (UiTM Cawangan Negeri Sembilan Kampus Seremban, 2021)
Sekolah Menengah Convent Kajang, Selangor telah mengadakan Program SPM Writing Skill Bahasa Inggeris: Resume Writing pada hari Jumaat, 28 Mei 2021. Tujuan program ini adalah untuk memberi pengetahuan dan kemahiran kepada para pelajar Tingkatan 5 untuk menulis resume yang baik. Program ini dijalankan melalui aplikasi Microsoft Teams dan melibatkan hampir 200 pelajar Tingkatan 5. Pihak sekolah yang diwakili oleh Puan Sakuntala Devi telah menjemput pensyarah subjek "English for Job Applications", Dr Wan Zumusni Wan Mustapha dari Akademi Pengajian Bahasa UiTM Cawangan Negeri Sembilan Kampus Seremban untuk berkongsi elemen yang diperlukan untuk menulis resume yang menarik bagi para pelajar lepasan Tingkatan 5. Para pelajar juga-didedahkan dengan beberapa format yang menarik dalam menyenaraikan kelayakan pendidikan, penglibatan, pencapaian, dan kebolehan mereka di sekolah. Selain itu, para pelajar juga diperkenalkan dengan video resume atau visume dan ikon lain yang boleh mereka ikuti di media sosial seperti Aisha Preece untuk mendapatkan tips berguna bagi meningkatkan kebolehpasaran mereka.