Penganjuran program sembang santai industri sukan negara akibat pandemik Covid-19 / Ummi Kalthum Mohd Mokhtar - Mohd Mokhtar, Ummi Kalthum (UiTM Cawangan Negeri Sembilan Kampus Seremban, 2021)
Pada 12 Jun yang lalu, pelajar Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Sukan Semester Dua (2) telah menganjurkan program 'Sembang Santai: Kesan Industri Sukan Negara Akibat Pandemik Covid-19' menggunakan platform Youtube secara langsung. Panel jemputan adalah dalam kalangan atlet kebangsaan iaitu Nur Fariha Abdul Razak, An Najwa Azizan dan Nabil Jeffri. Objektif utama program ini dianjurkan ialah bagi memenuhi keperluan subjek SMG252, Pengurusan Sukan. Program sukan yang dianjurkan dapat memberi pendedahan kepada pelajar untuk merancang dan melaksanakan program sukan secara maya dengan jayanya.