MDAB UiTMCPP outreach bergegar lagi / Wan Zarina Wan Kamaruddin - Wan Kamaruddin, Wan Zarina (Jabatan Sains Gunaan, 2019)
Diketuai oleh Puan Suhaiza Hasan selaku koordinator program Mengubah Destini Anak Bangsa (MDAB) UiTM Cawangan Pulau Pinang, pasukan MDAB melebarkan jangkauan memperkenalkan program ini selama dua hari berturut-turut kepada peserta STAR CAMP 2018 Seminar Transformasi Rakyat Parlimen Tasek Gelugor dan Parlimen Balik Pulau. Program yang berlangsung pada 3 dan 4 Mac 2018 itu berjaya mengumpul pelajar serta ibubapa untuk mendengar pengisian dan pencerahan keistimewaan program yang ditawarkan. Turut serta memperkukuhkan jentera pasukan MDAB ialah unit Misi Akademik UiTM Cawangan Pulau Pinang.