Khazanah sejarah UiTM: UiTM luminaries: portraits of success / Jabatan Arkib Universiti - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (2022)
Buku ini mengandungi maklumat berkenaan tokoh-tokoh dan individu-individu berjaya yang merupakan alumni UiTM.