Penganugerahan ijazah kehormat UiTM tahun 2001 - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (2022)
Penganugerahan Ijazah Kehormat UiTM merupakan penghormatan oleh universiti kepada tokoh-tokoh ternama dan terkenal dalam dan luar negara atas jasa serta sumbangan mereka dalam bidang kepakaran masing-masing.