SIRT: pembelajaran secara interaktif semasa PDPR / Wan Anisha Wan Mohammad and Azlina Mohd Mydin - Wan Mohammad, Wan Anisha; Mohd Mydin, Azlina Mohd Mydin (Unit Penerbitan JSKM, 2021)
Pelbagai kaedah telah dijalankan untuk membendung Covid-19 dari terus merebak. Selain Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) untuk semua penduduk, dari segi pembelajaran di peringkat sekolah, Pengajaran dan Pembelajaran di Rumah (PDPR) telah dijalankan untuk memastikan para pelajar mendapat pendidikan yang berterusan semasa PKP. Selain daripada pembelajaran secara atas talian, para pelajar perlu menyediakan diri mereka supaya lebih memahami apa yang di ajar oleh guru. Oleh itu, SIRT atau "Smart Interactive Revision Tool" telah dibangunkan untuk membantu para pelajar membuat ulangkaji dengan cara yang lebih menarik selepas setiap sesi pembelajaran. Penggunaan platform TikTok untuk membangunkan SIRT menarik minat para pelajar kerana mereka lebih gemar menggunakan telefon bimbit semasa PDPR