Khazanah sejarah UiTM: UiTM kecemerlangan berterusan / Jabatan Arkib Universiti - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (2022)
Buku ini mengandungi maklumat berkenaan sejarah dan perkembangan UiTM yang meliputi kepada tiga bahagian utama. 1. Sejarah 2. Pencapaian 3. Hujah-hujah