UiTM News Hub: Chill-Lah Acoustic 2022 / Nur Zarifah Mohamad Raffee - Mohamad Raffee, Nur Zarifah (Universiti Teknologi MARA (UiTM), 2022)
Bahagian Hal Ehwal Pelajar, Universiti Teknologi MARA Cawangan Sabah melalui Unit Kebudayaan yang diketuai oleh En. Noradzely bin Amat Darmawi dengan kerjasama Resident Studio dan Jawatankuasa Kesenian Pelajar (JKP) telah menjalankan sebuah segmen Chill-Lah Acoustic. Ianya digerakkan dan dilaksanakan khas oleh persatuan pelajar iaitu Jawatankuasa Kesenian Pelajar (JKP) yang diketuai oleh Alysha Mybelrose Alixcius.