UiTM Hari Ini Dalam Sejarah: 14 Oktober 1977: perayaan ulangtahun ke-10 Institut Teknologi MARA / Jabatan Arkib Universiti - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (2022)
Institut Teknologi MARA (ITM) telah menyambut Ulangtahun Ke-10 Pada 14 dan 15 Oktober 1977.