UiTM Hari Ini Dalam Sejarah: 10 November 2006: perasmian Galeri Tun Abdul Razak (GTAR) / Jabatan Arkib Universiti - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (2022)
Pada 10 November 2006, Majlis PErasmian Galeri Tun Abdul Razak (GTAR) telah disempurnakan oleh YAB Dato' Sri Mohd Najib Tun Abdul Razak, Timbalan Perdana Menteri Malaysia.