UiTM Hari Ini dalam Sejarah: 18 November 2006: perasmian Canseleri Tuanku Syed Sirajuddin / Jabatan Arkib Universiti - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (2022)
Pada 18 November 2006, SPB Tuanku Canselor telah merasmikan Bangunan Canseleri Tuanku Syed Sirajuddin dan penggunaan nama Tuanku Canselor sebagai nama rasmi Bangunan Canseleri bagi mengenang jasa baik Baginda.