UiTM News Hub: Sesi kunjungan hormat PTAR kepada Prof. Dr. Mohad Anizu Mohd Nor (Dekan) / Mohd Alfarabie Mohd Nasir - Mohd Nasir, Mohd Alfarabie (Universiti Teknologi MARA (UiTM), 2022)
Sesi kunjungan hormat PTAR (Perpustakaan Tun Abdul Razak) kepada Prof. Dr. Mohad Anizu Mohd Nor (Dekan), para pensyarah dan pentadbir FSR (Fakulti Sains Sukan dan Rekreasi) telah berlangsung dengan jayanya pada petang ini.