UiTM News Hub: Bicara Buku@PTAR "Tersinggung Dalam Perjuangan" / Asmah Sabtu - Sabtu, Asmah (Universiti Teknologi MARA (UiTM), 2022)
Shah Alam, 14 November 2022-Bicara Buku@PTAR telah menampilkan tetamu yang amat istimewa iaitu YBhg. Profesor Emeritus Tan Sri Dato' Seri Dr. Ibrahim Shah bin Abu Shah yang mengupas buku tulisan beliau berjudul "Tersinggung Dalam Perjuangan: Sebuah Perjalanan Autobiografi".