UiTM News Hub: perarakan dan konvoi merdeka / Mohd Alfarabie Mohd Nasir - Mohd Nasir, Mohd Alfarabie (Universiti Teknologi MARA (UiTM), 2022)
SHAH ALAM - 30 Ogos 2022 jam 9.00 pagi seramai 50 warga UiTM menyertai perarakan kemerdekaan sempena Program Sambutan Kemerdekaan yang dianjurkan oleh Perpustakaan Tun Abdul Razak Kejuruteraan dan PTAR Sains dan Teknologi hari ini.