UiTM News Hub: Bicara Tokoh bersama Ybhg. Tan Sri Syed Danial Syed Ahmad, Penyimpan Mohor Besar Raja-Raja / Kursi Institusi Raja-Raja Melayu - Universiti Teknologi MARA, Kursi Institusi Raja-Raja Melayu (Universiti Teknologi MARA (UiTM), 2020)
Kursi Institusi Raja-Raja Melayu (KIRRM) dengan kerjasama Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR) Universiti Teknologi MARA telah mengadakan satu program BICARA TOKOH sempena Sambutan Bulan Kemerdekaan ke-63 pada 10 Ogos 2020 (Isnin) bertempat di Aras 7, Canseleri UiTM Shah Alam. Program BICARA TOKOH ini telah disiarkan secara atas talian di laman sesawang Youtube, UiTM Channel dengan 1,230 tontonan.