UiTM Hari Ini Dalam Sejarah: 13 Disember 2011: pelantikan Canselor Universiti Teknologi MARA (UiTM) ke-4 / Jabatan Arkib Universiti - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (2022)
Pada 13 Disember 2011, Almarhum Sultan Alhaj Abdul Halim Mu'adzam Shah Ibni Almarhum Sultan Badlishah telah dilantik sebagai Canselor UiTM yang ke-4.