UiTM Hari Ini Dalam Sejarah: 14 Disember 1993: pelancaran Piagam Pelanggan Institut Teknologi MARA (ITM) / Jabatan Arkib Universiti - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (2022)
Pada 14 Disember 1993, Institut Teknologi MARA (ITM) telah melancarkan Piagam Pelanggannya yang menjanjikan layanan yang bertanggungjawab, ikhlas, mesra, segera dan tepat kepada pelajar, kakitangan, ibu bapa dan industri.