UiTM News Hub: UiTM, UPI Meterai MOC Pembangunan Perpustakaan dan Kepustakawanan / Asmah Sabtu - Sabtu, Asmah (UiTM Press, 2022)
Shah Alam, 12 Disember 2022 - Universiti Teknologi MARA (UiTM) telah melakar sejarahnya yang tersendiri apabila berjaya memeterai Memorandum Kerjasama (MOC) dengan Universitas Pendidikan Indonesia (UPI) di dalam bidang pembangunan perpustakaan dan kepustakawanan.