Program Individual Tax Education: Encourage & Engage / Ida Haryanti Mohd Noor, Norhidayah Ismail and Siti Hawa Shuid - Mohd Noor, Ida Haryanti; Ismail, Norhidayah; Shuid, Siti Hawa (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2022)
Pada 2 Julai 2022 yang lalu bersamaan dengan hari Sabtu, para pensyarah Fakulti Perakaunan yang mengajar subjek Percukaian 1 (ACC426) telah mengadakan satu program khas secara dalam talian bersama para pelajar yang mengambil kod kursus tersebut. Program yang dinamakan sebagai Individual Tax Education: Encourage & Engage telah diadakan sebagai pelantar untuk: i. membantu pelajar dalam menyiapkan tugasan berkumpulan mengikut garis panduan yang telah ditetapkan; dan ii. mengukuhkan lagi kefahaman pelajar terhadap topik percukaian sebagai persediaan menduduki ujian penilaian berterusan yang terakhir. Program ini telah dikelolakan oleh Puan Ida Haryanti Mohd Noor, Puan Norhidayah Ismail dan Puan Siti Hawa Shuid. Seramai 60 orang pelajar yang terdiri daripada para pelajar bahagian 4, 5 dan 6 dari Fakulti Sains Pentadbiran dan Pengajian Polisi telah menghadiri program ini.