Kehidupan / Muriatul Khusmah Musa - Musa, Muriatul Khusmah (Academy of Language Studies, 2023)
Sesekali dalam kehidupan ini Perlu kau duduk menghadap cermin Menghitung dosa cacat cela kehidupan Bukan untuk merasa bangga dengan kesempurnaan Tapi untuk sujud insaf mencari pengampunan Sesekali dalam hidup ini Perlu ada masa untuk membelek sejarah semalam Mengingat kembali susur hitam kelabu yang pernah kau lalui Bukan untuk dibanggai maupun dihebahkan Tapi untuk muhasabah tentang kehidupan