Larian maya 5km bersempena sambutan Jubli Emas MassComm UiTM / Farah Hazween Amanah, Nurliyana Kamilah Khairul Anuar and Muhammad Azril Izuan Ramlan - Amanah, Farah Hazween; Khairul Anuar, Nurliyana Kamilah; Ramlan, Muhammad Azril Izuan (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2022)
Fakulti Komunikasi dan Pengajian Media (FKPM), Universiti Teknologi Mara (UiTM) atau lebih dikenali sebagai MassComm adalah sebuah institusi berprestij dalam melahirkan graduan yang memenuhi pasaran dan profesion pekerjaan. FKPM menjadi kebanggaan UiTM dimana MassComm sendiri sudah tidak asing lagi bagi warga media di Malaysia. Media & Communication Students Club (MCSC) dengan kerjasama Fakulti Komunikasi dan Pengajian Media, UiTM Cawangan Negeri Sembilan Kampus Rembau telah menganjurkan satu acara larian maya 'MassComm Golden Jubilee 5KM Virtual Run', bersempena sambutan FKPM ke- 50 tahun bagi menyemarakkan semangat MassComm dikalangan pelajar dan alumni Masscom. Larian ini telah mendapat sambutan lebih daripada 100 orang peserta dari kalangan para pelajar, alumni dan juga orang awam.