Program "Your Career Path Begins Here!" Memacu Kebolehpasaran Graduan / Siti Aishah Mohd Shafie ... [et al.] - Mohd Shafie, Siti Aishah; Mohd Yusop, Noorezatty; Azlan, Nuralina; Md Noh, Nor Akmal (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2022)
Melangkah kaki keluar dari universiti merupakan satu perubahan fasa besar bagi diri seorang pelajar dimana pelajar bakal berdepan dengan cabaran baru bagi meneruskan kehidupan. Perubahan fasa baru ini membawa pelajar ke suatu alam yang mencabar dan meruntun segala pengalaman dan kemahiran yang dipelajari sepanjang di Universiti. Itulah yang dipanggil alam pekerjaan. Pada tanggal 22 Jun 2022, dengan kerjasama Persatuan Insight Statistics Seremban 3 (INSTATS3) dan Jawatankuasa Aktiviti Pembangunan Pelajar Pusat Pengajian Statistik dan Sains Pemutusan, FSKM UiTM Cawangan Negeri Sembilan Kampus Seremban, satu forum bertajuk 'Your Career Path Begins Here!' telah dianjurkan khusus buat mahasiswa program Ijazah Sarjana Muda (Kepujian) Statistik melalui platform You Tube Live.