Layar kecewa / Wan Noorli Razali - Razali, Wan Noorli (Academy of Language Studies, 2023)
Cukup sudah layar lakonan Setia hulubalang telah diperbodohkan Di hadapan mata menyinga berlawan Kencang bibir menyembur tomahan Nista berbarajadi santapan Di balik tirai mereka berteman Terus erat berjabat tangan "Ini keperluan demi perpaduan" Manifesto sekadar gula Habis manis berganti tuba Bintang dan bulan di alarm mega Namunjanji hanya bicara Demi meraih sokongan jelata Boleh didengar jangan dipercaya Cukup-cukuplah bertuhankan mereka