Perangkap samar / Wan Noorli Razali - Razali, Wan Noorli (Academy of Language Studies, 2023)
Benarkah kita merdeka Sedangkan penjajahan baru bermula Saat laungan di ruang terbuka Namun tiada diangkat senjata Hanya perangkap samar ditinggalkan mereka Memastikan derita tanpa rasa Sambil dipasang mata-mata Memastikan kita terus leka Dibuai akan dunia