Celoteh Ina & Wan-khasiat daun lemuju / Azlina Mohd Mydin and Wan Anisha Wan Mohammad - Mohd Mydin, Azlina; Wan Mohammad, Wan Anisha (Unit Penerbitan Dan Publisiti JSKM, 2022)
Kak Wan menceritakan anak buahnya sering menghadapi batuk dan selsema. Ina pun mengkongsikan amalan tradisinal yang diamalkan oleh emakya untuk keluarga mereka. Emaknya memberi makan daun lemuju setiap pagi dan kadang-kadang emaknya juga memberi minum rebusan air daun lemuju. Amalan ini sangat baik dan dapat menggelakan diri dari batuk dan kahak yang teruk.