Ibrah Haji / Elly Johana Johan and Zalilah Abd Aziz - Johan, Elly Johana; Abd Aziz, Zalilah (Unit Penerbitan dan Publisiti JSKM, 2022)
Labbaikalla humma labbaik, Labbaika la syarika laka labbaika. (Ya Allah, aku datang menyahut panggilanMu. Tiada sekutu bagiMu) Innal hamda wanni'mata laka wal mulk, laa syarika laka. (Segala ni'mat dan puji kepunyaanMu dan kekuasaanMu. Tiada sekutu bagiMu) Sujud syukur padaMu Ya Allah Atas undangan yang sungguh istimewa Menyelusuri jejak kekasihMu dikota penuh berkah Menyempurnakan rukun Islam yang lima Semoga ibadahku menjadi bekalan darul akhirah Aku datang sebagai pendosa Musafir sebagai hamba yang hina Kau sambut dengan penuh ihsan dan mesra Semoga pengampunanMu aku terima Aku mohon sebaik-baik tempat kembali ke sana