Program Misi Akademik-PPT Outreach SPM 2022 di Sekolah Menengah Kebangsaan Pauh Jaya / Nor Hanim Abd Rahman - Abd Rahman, Nor Hanim (Unit Penerbitan dan Publisiti JSKM, 2022)
MISI AKADEMIK-PPT OUTREACH UiTM Cawangan Pulau Pinang 2022, alhamdulillah telah dilaksanakan dengan jayanya pada Jun 16, 2022 dari pukul 08:00 pagi hingga 12:30 tengahari. Aktiviti ini merupakan aktiviti tahunan Misi Akademik (MA) UiTMCPP atas jemputan pihak sekolah untuk membuka kaunter Outreach SPM 2022. Kumpulan sasaran utama MA ini merupakan golongan pelajarpelajar lepasan SPM 2021 untuk jemputan kemasukan ke UITM di peringkat Pra-diploma dan Diploma, khasnya. Seramai 33 petugas yang terdiri daripada pensyarah & staf UiTMCPP telah menawarkan diri untuk menjelajah ke 13 buah sekolah bagi mempromosikan program akademik UiTM & Pra Pendidikan Tinggi UiTM ini.