Khazanah sejarah UiTM: LIDAH MITASA / Jabatan Arkib Universiti - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (Jabatan Arkib Universiti, 2023)
Bahan ini berkaitan dengan berita, program dan aktiviti kakitangan akademik ITM.