Jamil - pelajar terbaik ITM 1987 / Jabatan Arkib Universiti - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Jabatan Arkib Universiti (Jabatan Arkib Universiti, 2023)
Mohd. Jamil yang berasal dari Pulau Pinang adalah lulusan Diploma Teknologi Makanan, Kajian Sains Gunaan. Beliau berjaya memperoleh senarai Dekan di setiap semester selama 3 tahun sepanjang menuntut di Institut Teknologi MARA.