Tips pendapatan hanya daripada rumah / Nordayana Zulkifli - Zulkifli, Nordayana (UiTM Cawangan Negeri Sembilan, 2022)
Blogger media sosial: tik tok, instagram, twitter, facebook. Wujudkan website sendiri dan mulakan blogging perkara yang disukai (blogger tempat makanan, resipi, melancong dan sebagainya). Youtuber: cuma pilih topik yang disukai (games, hiburan, filem) dengan review yang menarik. Pet sitting: why not? Sekiranya anda pet lovers, jadikan hobi sebagai sumber pendapatan Freelancer: anda ada bakat? Melukis, illustrasi, web design, penulisan. Boleh cuba untuk mulakan dari rumah. Online tutor: private tutor mempunyai permintaan yang tinggi dan bayaran yang bagus. Sistem dropship: peluang menjana pendapatan sangat Flexible. Personal shopper: pergi shopping tapi dapat yang duit? Turn your passion into money.