Memorandum persefahaman antara Universiti Teknologi MARA dan Persatuan Alumni Universiti-Universiti Texas (PAUT) / Fakulti Kejuruteraan Kimia - Universiti Teknologi MARA, Fakulti Kejuruteraan Kimia (Universiti Teknologi MARA (UiTM), 2019)
Memorandum persefahaman di atas persahabatan, kerjasama, galakan persefahaman bersama akademik, kepimpinan, keusahawanan dan pemikiran saintifik.