Memorandum persefahaman di antara Universiti Teknologi MARA dan Majlis Paralimpik Malaysia / Fakulti Pendidikan - Universiti Teknologi MARA, Fakulti Pendidikan (Universiti Teknologi MARA (UiTM), 2020)
Memorandum persefahaman di atas persahabatan dan kerjasama, galakan persefahaman bersama, akademik, kebudayaan dan pemikiran saintifik serta pertukaran kakitangan.