Memorandum persefahaman di antara Universiti Teknologi MARA dan Afta Benefigs Sdn. Bhd. / Fakulti Pengurusan Maklumat - Universiti Teknologi MARA, Fakulti Pengurusan Maklumat (Universiti Teknologi MARA (UiTM), 2021)
Memorandum persefahaman bagi pelaksanaan program pembangunan penyelidikan, kejuruteraan pengurusan dan pemkomersilan satelit.