Memorandum persefahaman di antara Universiti Teknologi MARA dan Pewaris Bumi Hijau (M) Sdn Bhd / Fakulti Perladangan dan Agroteknologi - Universiti Teknologi MARA, Fakulti Perladangan dan Agroteknologi (Universiti Teknologi MARA (UiTM), 2021)
Memorandum persefahaman di atas persahabatan dan kerjasama, galakan persefahaman bersama, akademik, kebudayaan dan pemikiran saintifik.