Alat muzik warisan Kesultanan Melayu / Noraiman Suhaidi Norizam - Norizam, Noraiman Suhaidi (UiTM Newshub, 2022)
Warisan Kesultanan kian dilupakan oleh masyarakat kini. Untuk menyemarakkannya kembali, pihak Perpustakaan Tun Abdul Razak dengan kerjasama strategik Kursi Institusi Raja-Raja Melayu, UiTM telah menganjurkan satu program Bicara Pakar@PTAR yang bertajuk Alat Muzik Warisan Kesultanan Melayu. Panel jemputan dari Kolej Pengajian Seni Kreatif, Universiti Teknologi MARA iaitu Encik Kamrulbahri Hussin yang merupakan pensyarah kanan Konservatif Muzik. Bicara ini dikendalikan oleh Puan Siti Rohayu Mohamad Yusof yang merupakan Pustakawan Kanan Perpustakaan Tun Abdul Razak.