Bicara Buku bersama Encik Mohd Arof Ishak, penulis buku "The Malay Civilization" / Kursi Institusi Raja-Raja Melayu - UiTM, Kursi Institusi Raja-Raja Melayu (UiTM Newshub, 2018)
Kursi Institusi Raja-Raja Melayu (KIRRM) dengan kerjasama Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR) Universiti Teknologi MARA telah mengadakan satu program BICARA BUKU sempena Sambutan Bulan Kemerdekaan ke-63 pada 11 Ogos 2020 (Selasa) bertempat di Perpustakan Tun Abdul Razak (PTAR) UiTM Shah Alam. Program BICARA BUKU ini telah disiarkan secara atas talian di laman sesawang Youtube, UiTM Channel dengan 656 tontonan.